Stand na stolik restauracyjny

7 sierpnia, 2017

Stoliki restauracyjne to wymarzone miejsce, aby postawić na nich standy plastikowe. Dlaczego? Ponieważ zapewniają wystarczająco dużo miejsca na takie stojaki, a one same mogą reklamować rożne rzeczy, będące interesującymi dla klientów. Do takich zaliczyć można nowe pozycje w menu, drinki, a także różnego typu promocje organizowane przez lokal.

Należy jednocześnie zaznaczyć, że standy plastikowe mogą występować w wielu różnych postaciach. Które z nich będą najbardziej nadawały się do restauracji? Przede wszystkim takie, które są łatwe i szybkie w utrzymaniu czystości. Należy unikać kupowania takich standów, które mają chropowata powierzchnię lub w inny sposób mogą utrudniać regularne czyszczenie. Tak na przykład jest wtedy, kiedy mają drewniane i niczym nie impregnowane elementy.

 

Standy plastikowe są łatwe w czyszczeniu. Można je konserwować wilgotną szmatką, ścierając z nich kurz i jest to najlepsza metoda czyszczenia, nie zabierająca wiele czasu i bardzo prosta do realizacji. Czystość standów jest bardzo ważna dla klientów lokali gastronomicznych. Wszystko co znajduje się na ich stoliku, powinno sprawiać wrażenie idealnie czystego i schludnego, tak aby nie pozostawało wrażenie odrzucenia. Nowością na rynku są standy plastikowe zintegrowane z pojemnikiem na serwetki oraz przegródkami na różnego typu przyprawy. Są one nieco bardziej rozbudowane i zwykle posiadają wygodny uchwyt, ułatwiający ich przenoszenie z miejsca na miejsce. Polecamy je szczególnie tam, gdzie bardzo dba się o obsługę klienta.